• Ik kan hier wel een vraag stellen of er een NL handleiding is, maar krijg ik hier ook antwoord op?

    Tot zover koelt deze cooler net zoveel als een goedkope ventilator.

    Boven gooi je tot 9 liter water erin, onder leg je de koelelementen. Maar koelen ho maar. Gooi boven er wat ijsblokjes bij en hij wordt 'iets' koeler. Grote miskoop, voor dat bedrag had ik er toch veel meer van verwacht.

    Gesteld op 3-7-2015 om 11:23 in forum Jocca 5892 Misbruik melden
    • Ik kan allleen maar bevestigen. Wij hebben overal koeling in huis met vaste apparaten. Enkel in één slaapkamer niet! Wij dachten dat dit apparaat een oplossing kon zijn, maar helaas! Dat ding is niet meer dan een zeer dure ventilator! Gekocht via group deal voor meer dan 100 euro! Pure schande! Geantwoord op 3-7-2015 om 12:29

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Volledig eens met dit onwaardig toestel !!! Ben terug overgeschakeld naar een ventilator.
      Gelukkig werkt deze prima. Een zuchtje wind in deze periode is onmisbaar. Jammer van het geld dat besteed werd aan JOCCA Geantwoord op 3-7-2015 om 17:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Wij zijn ook absoluut niet te spreken over deze zogenaamde airco. Koelelementen helpen voor geen meter, het is niet meer dan een (dure!) ventilator! Telegraaf wilde niets doen met deze klacht omdat we de verpakking niet meer hadden. Zonde van ons geld. Volgend jaar maar een echte en goede airco kopen. Geantwoord op 4-7-2015 om 00:30

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info