• ik krijg hem niet meer aan het lampje brand nog wel .druk je op on dan gaat ie snel aan uit en blijft uit .mischien heeft iemand anders dat probleem ook gehad.

    Gesteld op 26-1-2011 om 00:03 in forum JVC DD-3 Misbruik melden
    • Ik heb ook net gehad, hij was eerst met een lichte poef uitgegaan en kon hem niet meer aanzetten.Er bleek in de voeding wat kapot te zijn, en de subwoofer werd ook niet meer aangestuurd die had ook een fotje in de voeding. Geantwoord op 27-1-2011 om 13:09

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • He is wel toevallig Ik heb het ook en rond dezelfde datum.Is me één keer gelukt om hem weer aan te krijgen door openCD en aanknop op de set tegelijk in te drukken.Helaas bleef dat bij eén keer Staat nu mooi te zijn zonder geluid :( Heb jij inmiddels al een oplossing? Geantwoord op 28-2-2011 om 10:30

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Hallo

      Ik heb hetzelfde probleen sinds vandaag 6-3-2011, heb jij inmiddels al een oplossing? hij blijf bij mij op stand by staan en vervolgens gebeurt er niets meer.


      gr cees kooreman Geantwoord op 6-3-2011 om 22:03

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Bij mij precies hetzelfde. Is al een keer gerepareerd, 2 maanden geleden, voeding defect: € 120,-- Nu weer alleen een rood lampje, wat je ook probeert.
      Nu gaat het systeem de de milieustraat in.
      Koop nu een Onkyo TX SR 309, kan ik tenminste de speaker blijven gebruiken, 4 ohm bij JVC en Onkyo. Alleen nog even uitzoeken hoe dat met de subwoofer zit.
      Succes allemaal. Geantwoord op 26-4-2011 om 15:30

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Hier ook zelfde probleem. In bezit sinds eind 2007, verder goed tevreden prima geluid, mooie vormgeving etc maar dit is natuurlijk zwaar K*T: mag niet voor een ding dat je 4 jaar geleden koopt voor ruim 700 E. Wat het ook is, het is een productfout en dat wordt natuurlijk een dure dus ik knal hem in de afvalbak en koop wat nieuws EN schrijf JVC voor de rest helemaal af: gewoon NIET meer kopen die troep, afstraffen die bende anders blijft het zo (of wordt het erger) .. Geantwoord op 16-9-2011 om 12:23

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • In aanvulling op mijn onderstaande reactie hier nog even alle details c.q. keywords: is makkelijker vinden voor mensen die hetzelfde probleem hebben of die JVC overwegen ...

      JVC DD-3 sophisti probleem wil niet aan uit voeding storing aanzetten Geantwoord op 16-9-2011 om 12:26

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • aanvulling op condensator is kapot

      schroef open en check of condensator C9502 bol staat


      ht{}tp://i50.tinypic.com/3486qee.jpg
      ht{}tp://i46.tinypic.com/t67z2o.jpg
      ht{}tp://i48.tinypic.com/2zdyxr7.jpg
      ht{}tp://i46.tinypic.com/w6t4ef.jpg

      ^^ copy link en plak in adresbalk haal de {} weg en enter
      ( je kan hier geen hyperlink plaatsen)

      als je een beetje handig ben kan je em dus zelf reparerren met
      een oude voeding uit een kapotte pc en 2 druppels soldeer Geantwoord op 5-11-2012 om 12:58

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info