• Onze afzuigkap Itho D 7010 gaat niet meer aan als we deze aandoen. De lichten branden wel maar hij slaat niet aan. Wie kan ons helpen??? Reageer op theo.v.hees@gmail.com

  Met dank en groet
  Theo van Hees, Nijmegen

  Gesteld op 10-1-2018 om 14:43 in forum Itho Afzuigkap Misbruik melden
  • Ben benieuwd naar het antwoord. Ik heb hetzelfde probleem met mijn Itho. Wel licht en helemaal geen afbuiging. Nel Folkers. nel.folkers@home.nl Geantwoord op 15-2-2018 om 18:59

   Waardeer dit antwoord (16) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info