• Heeen D613 itho vlakscherm kap.Het licht brandt en de moter bromt wel,maar zuigt niet meer.
  Is dit de ventilator of is het de condensator.
  wie kan mij helpen.
  cjentjens@home.nl alvast bedankt

  Gesteld op 14-10-2017 om 13:20 in forum Itho D613 Misbruik melden
  • Goede dag,

   U kunt het beste contact opnemen met Novy Nederland die sinds enige jaren alle activiteiten m.b.t. de Itho wasemkappen heeft overgenomen onder eigen label. U kunt hen bereiken via 088 011 9110.

   Met vriendelijke groet,
   Itho Daalderop webcareteam Geantwoord op 23-10-2017 om 11:32

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Dat is de motor. Heb ik ook al bijna een jaar dat hij het bij tijd en wijle liet afweten en de laatste 3 weken helemaal. Een half jaar geleden heb ik er een monteur voor laten komen en nadat hij de kap eraf haalde, draaide het motortje weer. Hij adviseerde me de kap elke dag even aan te zetten om ze gangbaar te houden vanwege de leeftijd. Een nieuw motortje is wel leverbaar, maar zou zo'n € 150,- kosten excl. montage.

   Omdat ik bijna brand heb gehad in mijn inbouw combi-magnetron, heb ik maar gelijk een nieuwe afzuigkap besteld. De apparaten komen morgen, dus ben ik op 2e Kerstdag voor de uitzondering keukenprins. Alleen niet met potten, pannen en lepels, maar met accuschroevendraaier en tangen
   Geantwoord op 26-12-2017 om 14:35

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info