• Ik heb twee vragen over de afzuigkap. De verlichting werkt niet meer. Ik heb zowel de TL balk als de starter vervangen, maar dat heeft niet geholpen.
  Echter, op de metalen rand waar de glasplaat langs geschoven wordt, zat een soort schuimrubber tape. Dat was helemaal verteerd en vettig. Dat heb ik vervangen door het dunste soortgelijke zelfklevende tape dat ik vinden kon, maar dit blijkt nog te dik. Nu duwt de glasplaat bij het erin schuiven de tape weg, zodat dit aan de binnenkant van de glasplaat komt te liggen. Ik veronderstel dat dit tape ervoor moet zorgen dat er geen vocht binnenin komt? En dus niet zomaar weggelaten kan worden?

  Gesteld op 21-10-2016 om 12:55 in forum Itho D 805 Misbruik melden
  • Wij adviseren u contact op te nemen met Novy Nederland. Zij hebben dit bedrijfsonderdeel van Itho overgenomen enkele jaren geleden. Novy Nederland is te bereiken via 088 011 9110 of door een mail te sturen aan info@novynederland.nl

   Met vriendelijke groet,
   Itho Daalderop Geantwoord op 26-10-2016 om 09:38

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info