• twee vragen:

  - afmetingen buiten ventilatieroostertje met terugslag plaatje

  - hoe front paneeltje binnen in keuken af te nemen om het te schilderen?

  Dank.

  M. Campert
  Siematic keuken met een Itho D 805

  Gesteld op 21-1-2016 om 13:11 in forum Itho D 805 Misbruik melden
  • Beste M. Campert,

   De activiteiten van de Itho afzuigkappen zijn sinds enkele jaren overgenomen door Novy Nederland. Met vragen over de collectie, servicedienstverlening en verkooppunten of voor het aanvragen van documentatie kunt u op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur contact opnemen met de Binnendienst & Klantenservice (0)88 011 91 10 Geantwoord op 22-1-2016 om 10:43

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • u tweede vraag kunnen we beantwoorden:trek klap open ,klepje binnenzijde omhoog duwen,links en rechts aan voorzijde afzuigkap veerplaatjes op wippen en opzij duwen,aan binnenzijde afzuigkap palletjes omhoog duwen,klep helemaal naar voortrekken en u kunt ze er zo afhalen.Het is wat moeilijk te omschrijven ,maar toch wens ik u veel succes!!! Geantwoord op 22-1-2016 om 10:46

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info