• Beste vragers,

  Ik heb de Ion Pure LP ook gekocht en ben er erg tevreden over. Om even jullie vragen in goede volgorde te beantwoorden:

  1) Ik heb de platenspeler op een mediacenter aangesloten waardoor ik mijn 5.1 heerlijk kan gebruiken met zeer goede kwaliteit
  2&3) Het verspringen van de naald komt doordat de speler niet goed waterpas staat. Ik heb ditzelfde probleem ook gehad, echter door de speler goed waterpas te zetten is dit probleem snel verholpen. Ik heb dit met schuimspons gedaan, zodat bij het rondlopen de speler niet schokt.
  Tevens kun je een 10 cent muntje op de kop plaatsen om hem iets te verzwaren. Nadeel is dat ik niet precies weet of dit het gewenste gewicht is waardoor de naald/plaat sneller kan slijten.

  De speler is dus niet kapot of slecht. U begrijpt gewoon niet hoe nauw het allemaal luistert bij een platenspeler.

  Gesteld op 12-2-2014 om 14:37 in forum Ion PURE LP Misbruik melden
  • Bedankt voor de tips!!!! Ik had juist enkele platen online gekocht en 1 voor 1 versprongen ze. Ik dacht dat ik int zak was gezet :-D Nu kan ik op men gemak luisteren. Geantwoord op 7-3-2015 om 11:34

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info