• Weet iemand hoe je deze machine uit elkaar haalt? De 4 schroeven aan de zwarte onderzijde heb ik verwijderd maar er gebeurt niks. Heeft iemand daar een handleiding voor of tips?
    (Tweede vraag: De kleine mini schroefjes in de gemonteerde alu binnenkant krijg ik met geen mogelijkheid los. Is dat noodzakelijk om uit elkaar te halen?)
    De haak draait niet en dan moet hij uit elkaar lees ik hier onder.

    Groet, Robbert

    Gesteld op 7-4-2020 om 10:06 in forum Inventum BM90 Misbruik melden
    • Hallo Robbert, ook ik heb een Inventum BM90.Deze schijnt identiek te zijn aan het merk Kenwood BM900.Als de kneedhaak, niet meedraait, is de aandrijfsnaar kapotDeze heb ik kunnen bestellen bij Europarts.Voordat tante Corona toesloeg,dat was ergens begin februari, heb ik de zaak door middel van een repair café uit elkaar zien halen en ik kan je verzekeren, dat het heel wat zweet en tranen heeft gekost.Het geheel zit vast met allerlei verschillende schroefjes, dus het beste: elke keer fotograferen. Het bakblik zit met vier schroefjes vast, die moet er in ieder geval het eerste uit.Meestel zijn het kruisschroefjes. Deze vertonen verschillende maten, dus heb je ook verschillende kruischroevendraaiers nodig. Als de desbetreffende schroefjes vast blijven zitten, stel ik voor om een laagje toch al ondrinkbare chemische Coca-Cola in het bakblik te gooien en de zaak enige uren te laten inwerken. In ieder geval komen daaronder, eenmaal verwijderd, weer verschillende schroefjes te voorschijn enz. Geen eenvoudige opgave ! Succes ermee en vooral: geduld en volharding. Groet Leo Cohen Geantwoord op 7-4-2020 om 11:10

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Nog even dit: bakblik als eerste inderdaad eruit monteren.Zet een passende kruisschroevendraaier op schroef.Nadat de coca eruit is gegoten. Neem een lichte hamer en plaats die op de schroevendraaier, die je tegelijk tikkend met de hamer op de kop naar links,dus tegen de klok in, draait. Je hebt nu meer kans de schroefjes los te draaien. Succes en houd me op de hoogte Leo Geantwoord op 7-4-2020 om 12:43

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ook ik heb de snaar vervangen. Het demo teren was inderdaad een crime, met name door afwijkende schroefkoppen. Vervolgens de snaar besteld. Kenwood BM900 zou het moeten zijn, maar die bleek te lang. De omtrek van 537mm zou 520 of iets dergelijks moeten zijn. Ik heb er anderhalve cm tussenuit gesneden (5 tandjes) en dit stukje als las gebruikt, met secondelijm. Deze verdikking loopt natuurlijk niet zo soepel over het kleine aangedreven tandwiel. Eens zien hoe lang dit houdt... Geantwoord op 17-1-2022 om 17:43

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info