• Ik kreeg van mijn vriendinnen deze broodbakmachine, maar zonder handleiding, voor mijn 40ste verjaardag. Vandaar dat ik deze online opzocht.
  En gevonden... Leuk allemaal. Dus meteen werk aan de winkel ...
  Meteen een cake proberen, krijg vast meer bezoek dan ik denk, kan maar beter genoeg cake maken en met mijn man en 3 meiden gaat alles toch wel op...wens me maar succes.
  Ingrid van Eerden.

  Gesteld op 26-8-2011 om 11:47 in forum Inventum BM 25 Misbruik melden
  • ik ben de handleiding van mijn bakbroodmachine SD_zb 250 2BXE KWIJT ;
   kan ik een nieuwe hangleiding krijgen (kopen) aub
   kunt u mij zeggen waar ik die vindt
   dank! Geantwoord op 15-4-2015 om 11:30

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info