• Intergas HR 36/30 ketel.
    Nieuw huis gekocht en na het ontluchten van alle verwarmingen springt de HR ketel niet aan. Bij het aandraaien van de thermostaat doet hij niets. Warm water werkt wel gewoon en hier is niets mee aan de hand.
    Tips om te controleren wat te doen? Hebben al een paar keer alle verwarmingen na gelopen om te kijken of alle lucht eruit was, de druk is tegen de 2 bar aan, dus dat is wellicht probleem niet.

    Gesteld op 9-10-2016 om 10:52 in forum Intergas Kombi Kompakt HR 22+28 (tot 01-06) Misbruik melden
    • Wellicht is de verwarming functie uitgeschakeld op de CV ketel zelf, terwijl de warm water functie wel aan staat?
      Raadpleeg de handleiding van de CV voor de details van het afzonderlijk aan- en uitschakelen van de tapwater verwarming en ruimte verwarming functies op de CV ketel.
      KV. Geantwoord op 9-10-2016 om 16:16

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem en denk dat idd de CV functie uit staat. In de gebruiksaanwijzing kan ik hierover niets vinden. Iemand een idee hoe ik dit kan veranderen?

      S Geantwoord op 11-10-2016 om 14:54

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Gisteren is een monteur langsgeweest.
      Door te lang geen gebruik te maken van de CV werkte de pomp niet meer. Deze kreeg wel stroom maar deed niets. Monteur heeft de pomp vervangen en daarna werkte hij weer. Voor de zekerheid ook de bougie vervangen omdat deze verouderd was.

      Gisteren deed de verwarming het, maar warm water weer niet. Heb een instelling veranderd en nu doet verwarming het weer niet. Hadden het gisteren samen moeten controleren, onze fout, maar zometeen weer monteur bellen. Want moet gewoon tegelijkertijd werken. Handleiding helpt ook niet echt met al die verschillende codes. Geantwoord op 12-10-2016 om 07:20

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Wederom een update:
      Na het aanpassen van een parameter werkt de verwarming weer. Persoonlijk geen idee wat ik heb aangepast maar heb volgende gedaan:
      - Service menu benaderd en daar naar optie 15 gegaan (zo staat ook in handleiding)
      - Na keuze optie 15, nummer 2 in linker display aangepast naar 0. Rechter display niet gewijzigd.
      - Wijziging opgeslagen en direct sloeg de verwarming aan.

      Nogmaals, geen idee wat ik heb aangepast, de handleiding is niet echt duidelijk hier. Iemand enig idee? Ik had dit gisteren ook gedaan, toen van 3 naar 2 gewijzigd en toen deed warm water het opeens (werkte eerst niet). Geantwoord op 12-10-2016 om 13:18

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info