• Ik krijg de druk niet hoger dan 1,4. bij het vullen blijft de meter daar op hangen. Hoe kan ervoor zorgen dat de druk meer naar de 2 bar gaat?

    Gesteld op 18-4-2016 om 13:47 in forum Intergas Kombi Kompakt HR 22+28 (tot 01-06) Misbruik melden
    • Waarschijnlijk staat de ketel op een hogere etage en is de druk van de waterleiding niet meer
      voldoende om de 2 bar te bereiken.
      Als je de druk wilt verhogen heb je een hydrofoor/pomp oplossing nodig.
      Overigens de ideale cv-druk is 1.8 bar, maar bij 1.4 moet hij ook nog goed kunnen werken. Geantwoord op 18-4-2016 om 14:07

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • 4e etage inderdaad. Heb al offertes opgevraagd voor een pomp, maar echt werk van maken dus. Maar de ketel werkt prima en naar behoren. Geantwoord op 18-4-2016 om 14:11

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • 1,4 bar is toch voldoende voor goed werking?. Daarnaast, zolang de cv niet zegt dat er een storing is, is er geen probleem. Pas bij ca. ik dacht .....0,25-0,5 bar werkt cv niet goed meer en geeft alarm. Ik zou zeggen niets aan doen. Waarom zou je een extra pomp gaan kopen voor die ene keer? Komt bij dat de cv pomp de druk ook nog eens opvoert bij werken. Geantwoord op 18-4-2016 om 16:02

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info