• Hoi, Ik heb het water van het systeem gehaald om een paar radiatoren af te koppelen en af te doppen ivm werkzaamheden in huis. Na het wederom op druk brengen van het systeem en ontluchten op alle radiatoren probeer ik het systeem weer op te starten en dat gaat een paar minuten goed met code 5 in beeld, maar dan code3 en dan naar 1. Ik heb alle radiatoren open en alle lucht uit het systeem. Maar dit probleem blijft. Wat kan ik doen??.

    Gesteld op 7-4-2021 om 16:58 in forum Intergas HRE 36-30 Misbruik melden
    • Ik heb waarschijnlijk zelf de oplossing al gevonden via een installateur. Het blijkt dat de ontluchtingsnippel bovenop de ketel waarschijnlijk verstopt zit omdat deze bij het opendraaien geen lucht of water af laat. Op advies van de installateur deze te vervangen door een zelfontluchtingsnippel 3/8" Flamco als ik een keer het water weer aftap. Overigens doet de ketel het nu weer. Kwestie van paar keer tapwater aan en uitzetten. Blijkbaar raakt hij dan de lucht ook kwijt. Geantwoord op 7-4-2021 om 21:16

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info