• Ik heb onlangs een Intergas KK HRE 28/24 CV ketel laten plaatsen. Wanneer ik douche krijg ik afwisselend warm en koud water. Ik heb een monteur laten komen maar die constateert geen storing aan de ketel. De monteur is vervolgens weer vertrokken. Waar zou het euvel aan kunnen liggen en moet de monteur er voor zorgen dat het opgelost wordt?
    Er staat garantie op de ketel.

    Gesteld op 1-9-2014 om 20:56 in forum Intergas HRE 24-18 Misbruik melden
    • Heb geen antwoord op je vraag, maar wel hetzelfde probleem gehad, het is nu overgegaan naar het hebben van een lauwe douche iedere dag. Geantwoord op 1-3-2015 om 10:00

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • fout in de doorstroming warmte wisselaar of idd begrenzer uit d kop verwijderen ook instel temp kontro leren het is een doorstroomtoestel dus of wisselaar niet goed .heb je ook geen ww op je was bak zo ja d kop zo nee probleem ketel
      Geantwoord op 5-4-2015 om 20:20

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info