• Indesit IWB6143 wast/draait ongeveer 1 uur normaal. Daarna hoor je de motor draaien maar de trommel draait niet. Vervolgens na een kwartier slaat de machine in storing en gaan alle lampjes knipperen. Water blijft dan in de trommel staan en wordt niet afgepompt. Stekker er uit gehaald, maakt een raar geluid verder niets! Wat is er aan de hand? Wat kan ik er aan doen?
    Groetjes, monica

    Gesteld op 14-2-2016 om 20:33 in forum Indesit iwb 6143 Misbruik melden
    • Yeah, heb hem weer aan de praat gekregen! Voorvakje van de pomp zat verstopt. Het was wel een gedoe, want het zat nog vol met water! Eerst de natte kleding eruit gehaald, toen het water uit de de trommel geschept. En vervolgens beetje bij beetje het klepje open gedraait, met handdoeken ervoor. Het duurd even en mijn vloer werd behoorlijk nat, maar het is gelukt! :) gr. Monica Geantwoord op 14-2-2016 om 21:03

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info