• Goedemiddag,
  Wij hebben een Indesit iwb6143 hier blijft het controle lampje vd deur knipperen ook gaat 9 vd 10 keer de wasmachine niet aan. Die ene keer dat hij wel aan gaat draait hij gewoon een volledig programma.
  Iemand hier een oplossing of een idee voor?

  Mvg elvira

  Gesteld op 9-10-2013 om 12:41 in forum Indesit iwb 6143 Misbruik melden
  • Deurslot vervangen en probleem was opgelost makkelijk zelf te doen
   Rubber een klein stukje los wel de veer die de rubber op zijn plaats houd loshaken
   Stekker en schroefje los en vervangen Geantwoord op 27-10-2013 om 20:28

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • U zegt hier de veer loshaken! Die is er bij mij spontaan uitgekomen toen ik de rubberen rand schoonmaakte, hoe krijg ik die er weer in??? Heb hem even aan de kant gegooid: ( is hier een simpel trucje voor? Gr Carla Wolff
   Geantwoord op 15-6-2015 om 19:45

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info