• Om het filter schoon te maken zou ik de schroeven moeten losdraaien van de onderste klep. Maat ik zie geen schroeven.

  Gesteld op 18-5-2012 om 09:18 in forum Indesit iwb 6143 Misbruik melden
  • Haha, ja dat had ik net ook, ging bril halen en lampje,
   maar toen snapte ik dat de gebruiksaanwijzijng bedoelt dat je de schroevendraaier als breekijzer moet gebruiken. Geantwoord op 27-1-2013 om 20:46

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • gewoon voorzicht met een schroevedraaiertje er tussen gaan is een clic systeem wel vanaf de bovenkant net onder de deur beginnen
   Geantwoord op 7-9-2013 om 22:07

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info