• hallo allemaal
  code i20 kregen we weer eens.Nog nooit gezien op dat ding.Dus daar gaat bob de bouwer weer net na zijn werk op vrijdag middag. Schuurtje open en gereedschap halen. Het frontje maak je aan de zijkanten los door middel van een tork schroefje. Ik had geen passende dus pakte ik een doppenset. Nr 10 was t volgens mij.
  frontje opzij en dan liggen op het matje om vervolgens het metalen plaatje los te schroeven...6x kruiskop..
  dan zie je inderdaad alles zitten. alles was keurig droog dus geen lekkages ofzo.
  de pomp kijk je gelijk tegen aan dus wat ik las in dit forum linksom draaien met de hand en klik los.Al gau zag ik de oorzaak!!! Dit x was het een draadje van een thee zakje.....jawel ....Tussen de schoepen om het asje heen gedraaid.Verder alles schoon gemaakt aan de binnen zijde. echt alles en kon niets meer vinden van harde stukjes of draadjes.....mooi...pomp terug gezet... rechtsom is weer vast en oja het stroom was er af he!!! denk er om... houd ook doeken er bij om water op te vangen.... ik heb de machine eerst aan gezet weer.... op spoelen....duurt 14 min...hij deed het gelijk weer...begon te pompen en te sproeien....
  mooi dat was voor mij het teken dat het wel goed zat...gedurende die 14 min heb ik nog liggen kijken naar de pomp want ja die was los geweest dus maar was netjes dicht...geen druppels of straaltjes water....plaatje weer er voor ....6x schroefje terug en daarna het frontje weer er op....effe tobben want ik deed het alleen...toen op wassen programma gezet en hij loopt weer als van ouds...dussss...LET OP VOOR DRAADJES en EIERSCHAAL !!!! want dat koste ons dus 75 euries....stukje eierschaal zat binnen in de machine voor een klein gaatje....daar reageert de machine gelijk op....SPOEL ALLES EFFE AF VAN TE VOREN....scheelt je ellende.....thxs en succes er mee allemaal...groet BOB

  Gesteld op 17-1-2020 om 18:37 in forum Ikea SKINANDE Misbruik melden
  • En als ik nou geen monteur of klusser ben? En ik heb al gecontroleerd of het de filters, een knik in de afvoerslang of verstopte afvoer is? Wat dan te doen? De keuken met ingebouwde vaatwasser is nog geen jaar oud! Duurt het lang voor er iemand van Ikea hiervoor langskomt? Geantwoord op 7-3-2021 om 09:32

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info