• Mijn vaatwasser geeft foutcode i20 aan: het apparaat pompt geen water weg.
  Er staat echter geen water onderin de vaatwasser..
  Wat kan het probleem zijn??

  Gesteld op 2-8-2018 om 10:41 in forum Ikea SKINANDE Misbruik melden
  • Onze vaatwasser gaf ook i20 aan. Hierop de pomp Eruit gehaald en schoongemaakt. (Zat minimaal vuil in. Meteen ook sifon ff eraf en schoon gemaakt. Na test draaien nog steeds i20. Hierop verder gezocht en mss zat het in de circulatie pomp. Hiervan de slangen los en teken of deze vrij van vuil waren. Nog steeds i20. Nu maar alles eruit en los gekoppeld. Viel bij toeval een ophoping van vuil uit de afvoer slag. Dit bleek de probleem maker te zijn. Na de eerste test. Draai de machine weer naar gehoren ????. Dus maak eerst de afvoer slang los en kijk deze goed na. Scheelt behoorlijk in de tijd ?? Geantwoord op 20-6-2019 om 23:46

   Waardeer dit antwoord (42) Misbruik melden
  • Mocht iemand dit probleem ook hebben: machine leegmaken. Kokend water in de machine gooien, aanzetten op krachtigste/heetste programma, laten draaien. Weer een fout? Proces herhalen tot hij het weer doet.

   Daarna enkel nog op heetste programma draaien met vaat erin. Deze vaatwasser wordt niet warm genoeg bij het normale programma, daardoor hoopt vuil zich op in de leidingen.
   Geantwoord op 1-6-2021 om 19:56

   Waardeer dit antwoord (32) Misbruik melden
  • Wij hadden ook foutcode i20 met de Skinande. Monteur erbij gehaald die in 5 minuten á 60 euro vertelde dat de afvoerpomp kapot was, en dat het beter was om een nieuwe vaatwasser te kopen. Hierna zelf aan de hand van dit forum aan de slag gegaan, en de afvoerpomp schoongemaakt. Probleem niet verholpen, dus op internet een nieuwe pomp besteld van 40 euro. Helaas bleef de code terugkomen. Daarna de afvoerslang losgehaald aan de kant van de gootsteen afvoer. Deze zit bij ons bij de zwanenhals. Hier zat een stuk plastic en troep tussen. Probleem nu verholpen! Geantwoord op 22-1-2022 om 12:57

   Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info