• Waarom kloppen de tijden van het call center niet? Ik hoor net dat ik 0,55 cent moet betalen, maar ze zijn er niet! Verander dat dan op de gebruiksaanwijzing hierboven.....
  Vaatwasser heeft foutmelding i20, maar nergens kan ik iets ontdekken waarom hij heeft water wegpompt. Niets zit klem etc. Iemand tips?

  Gesteld op 2-2-2016 om 20:52 in forum Ikea SKINANDE Misbruik melden
  • Hallo. Heb ondertussen al de tweede vaatwasser van Ikea. Nu dus de skinande. Al vaker met die storingskodes te maken gehad. Zelfs binnen een jaar monteur laten komen. Hoofdoorzaak steeds: vervuiling door oa vetten. Eerst een paar keer kode 10 gehad, van binnen wat schoon gemaakt. Direct erna kode 20 vandaag herhalend gehad. Wa de machine dan doet is: water wegpompen maar stop niet met wegpompen. Er is een sensor die 'voelt' wanneer het waternivo laag is, zodat de machine verder kan met de volgende stap in het programma. Die sensor is dan verstopt en meldt niets, dus na ca 5 minuten stop de machine met foutcode. Oplossing: schoonmaken.
   Als volgt: filter er uit halen en schoon maken. In die grote opening (opvang ruimte) onderin de vaatwasser is nu links achterin een plastic afdekplaatje te zien welke met een kruiskop schroefje aan de bovenzijde vast zit. Schroefje voorzichtig losschroeven. (Niet in de vaatwasser laten vallen!). Afdekklepje van nu voorzichtig naar het midden (centrum) van de opvangruimte worden losgepeuterd. Let op, het afdekklepje zit met een klein pijpje in de zijwand vast, dus voorzichtig loswippen, niet afbreken!
   Er komt nu een opening in die zijwand te zien waar die sensor in verborgen zit. Met een wattenstaafje en evt een klein beetje allesreiniger op dat staafje voorzichtig die opening insteken. Staafje kan tot pakweg halverwege erin. Behoedzaam reinigen dus. Daarna omgekeerde volgorde. Afdekklepje weer erin steken en vastschroeven. Filter erin en programma starten. Klaar. Succes. Bert Geantwoord op 7-4-2017 om 11:19

   Waardeer dit antwoord (15) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info