• Hoe maak ik de bovenste sproeiarm vanachter los zodat die samen met het bovenste mandje mee naar voor komt. Momenteel geen beweging in te krijgen en ik ben bang dat ik iets kapot ga doen.

  Gesteld op 2-1-2014 om 19:10 in forum Ikea SKINANDE Misbruik melden
  • heb jij al het juiste antwoord gekregen? Ik ben ook heel benieuwd hoe ik die bovenste los krijg. Alvast bedankt, Marijke - poire3@hotmail.com Geantwoord op 28-4-2015 om 21:14

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • In de handleiding staat "Probeer niet de sproeiarmen te verwijde-ren.Als etensresten de openingen in de sproei-armen hebben verstopt, verwijder deze danmet een smal en puntig voorwerp." (pagina 68) Geantwoord op 2-6-2020 om 22:57

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info