• Ik wil graag de lade van Ikea faktum versmallen. We gaan wat omgooien en op de plek van de koelkast willen we lades. We hebben lades over maar die zijn te breed. Smaller nergens meer verkrijgbaar. Weet iemand of en hoe je de lades van 90 naar 60 breed kunt vermaken? Groeten

  Gesteld op 25-1-2019 om 23:17 in forum Ikea Rationell accesoire lade Misbruik melden
  • Beste ,
   Heb je een oplossing gevonden ? Zit met hetzelfde probleem.
   Graag hoor ik het , moest het zijn.
   m.v.g.
   ldb275@pandora.be Geantwoord op 20-11-2019 om 11:31

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info