• Ik wil ladefrontjes (Ståt) van mijn Faktumkeuken vervangen. Heb handleiding gelezen en heb instructiefilmpjes bekeken. Ik weet dus dat ik aan de zijkant met een schroevendraaier in het bovenste rechthoekige vakje de 'schroef' met het kruis erop linksom moet draaien. Als ik dat doe komt het frontje idd iets los maar verder niet. Ergens blokkeert het. Wat nu?

  Gesteld op 23-10-2014 om 11:03 in forum Ikea Rationell accesoire lade Misbruik melden
  • Niet met een kruiskop schroevendraaier als er aan de zijkant een grijs plaatje zit!
   Het grijze plaatje OMHOOG draaien en aan de onderkant met een schroevendraaier eruit wippen.
   Zelfde aan de andere kant.
   De ladefront is dan los om eruit te schuiven! Geantwoord op 22-5-2015 om 15:39

   Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
  • Het nodig vervangen van enkele ladefronten gaf een probleem, omdat het niet duidelijk was hoe deze los konden gemaakt worden van de schuif, zonder beschadigen: betrof Applåd-keuken. Met de info van 22-5-2015 / 15u39 hadden wij de eenvoudige en juiste oplossing. Met onze dank aan de raadgever! Geantwoord op 7-7-2015 om 23:57

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info