• hoe plaats je rationell lade demper

  Gesteld op 8-12-2013 om 00:42 in forum Ikea Rationell accesoire lade Misbruik melden
  • Ikea heeft nooit geantwoord op mijn mail. Gelukkig heb ik het ondertussen na lang zoeken gevonden en heb echt nog nooit zo'n onhandige manier gezien om een keukenlade er uit te halen. Het zou wel handig zijn dit in de handleiding te vermelden en dan met tekening!!!!!!!!!!!!!!!!

   Het gaat als volgt:
   In de rails...... 6 cm. gemeten van het frontje........ zit aan beide zijden een wit palletje. Deze druk je aan beide kanten in (met een schroevendraaier o.i.d.) en je kunt de lade er uit trekken.
   SUCCES! Geantwoord op 5-1-2014 om 09:41

   Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden
  • wat raar, de vraag was "Hoe plaats je een rationell demper" en er komt een antwoord op "hoe verwijder je een lade"
   Ik ben op zoek naar het antwoord van de eerste vraag
   Geantwoord op 16-1-2018 om 09:52

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info