• Ook ik wil de keukenlade rationell er uit halen en ben al uren op het net aan het zoeken en heb van alles geprobeerd.
  Ik zie hier een aantal malen dezelfde vraag maar kan nergens de antwoorden vinden.
  Ik was erg tevreden met de keuken maar dit vindt ik echt een minpunt, het zou toch heel eenvoudig moeten kunnen.

  Gesteld op 26-11-2013 om 08:38 in forum Ikea Rationell accesoire lade Misbruik melden
  • heb je antwoord gekregen? want ik zit met precies hetzelfde! zie echter nergens uitleg van Ikea behalve weer naar de picto handleiding! Woorden willen we erbij! Geantwoord op 4-1-2014 om 21:50

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • zie antwoord boven. De witte kunststof palletjes aan de onderzijde van de rail, die 5-6 cm vanaf het front zitten, indrukken en de hele handel kun je in 1 keer naar achter schuiven en de lade is er uit. Geantwoord op 22-4-2014 om 13:42

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info