• De oven geeft steeds de melding door aan als we deze willen gebruiken, naar de technische dienst van whirlpool gebeld en op hun aanraden de stekker 30min uitgetrokken om te resetten, maar probleem blijft.
  Iem een oplossing?

  Gesteld op 9-5-2022 om 12:56 in forum Ikea RAFFINERAD Misbruik melden
  • Hoe is de oven ingebouwd onderaan een kast dan best een ventilatie rooster inbouwen in de plint.
   Is de oven hoger geplaatst dan ventilatie achter de oven naar boven toe. Warme lucht stijgt toch.
   De computer bij deze oven zit onderaan dus nooit langs boven ventileren onderaan.
   Geantwoord op 10-5-2022 om 09:57

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Na een elektriciteitspanne geeft deze telkens de melding door (deur) aan, hetzelfde je krijgt als je de oven wilt starten als de deur effectief open staat.
   Blijkbaar is dat de toetsenvergrendeling die zou moeten uitgeschakeld worden bij het opendoen.
   Juist nog eens naar de technische dienst gebeld, de oven valt juist 2 maanden buiten garantie en het zou al 200€ kosten om enkel een technieker te sturen Geantwoord op 10-5-2022 om 10:05

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Van reffinerad bestaan een paar modellen , mjn raffinerad heeft geen enkel probleem als de stroom even uitvalt, wel de klok opnieuw instellen en de oven werkt normaal. Als de deur openstaat mag geen enkele functie werken maar eens je een functie gekozen hebt mag je wel de deur opendoen dan valt de oven even stil , sluit je de deur weer dan begint de oven verder te werken. Niet met alle menu's, bvb brood moet je niet onderbreken. Pizza evenmin. Mijn oven heeft geen toetsenvergrendeling . Download de hier bovenstaande handleidingen van raffinerdad om te kijken hoe je dit afschakelt. Geantwoord op 12-5-2022 om 15:54

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info