• De vloer waarop ik mijn pas kast wil plaatsen loopt af, van de achterkant naar de voorkant van de kast. Ongeveer 1 cm per 60 cm. Ik heb twee vragen:
  1 Zijn de stelpootjes van de pax kast voldoende om dat op te vangen of moet ik het anders opvangen
  2 zijn de pootjes sterk genoeg om een volle kledingkast te dragen.

  Alvast dank,

  Gesteld op 13-8-2019 om 08:15 in forum Ikea Pax garderobekast Misbruik melden
  • Goedemorgen, bij dat verloop zijn de stalpootjes niet sterk genoeg en breken er vrij snel uit bij klein beetje verplaatsen. Kan je beter opvullen met stroken hardboard of kleine latjes Is 1x rot werk, maar daarna staat het ook voor zo lang als dit moet.
   Succes met stellen en plaatsen peter Geantwoord op 13-8-2019 om 11:46

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info