Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 8 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Geachte heer, mevrouw,

  Op 27 april heb ik het bed met tussenliggende balk gekocht bij Ikea in Haarlem. 29 april heb ik het bed ik elkaar gezet (ontbreken van de handleiding) zonder handleiding en niet verder in elkaar kunnen zetten i.v.m. het ontbreken van de beugel (artikelnr. 113383 en 113384). In de eerste week ben ik naar Ikea Haarlem gereden en bij de klantsnservice navraag gedaan.

  De dame heeft mij op het scherm een andere handleiding laten zien, waarbij de hierboven vermelde ontbrekende artikelnummers niet nodig waren. Van deze handleiding heb ik geen kopie meegekregen (ook niet om gevraagd) omdat ik dacht dan doen we het zo.

  Ik heb mijzelf nog verontschuldigd bij de dame dat ik zo stom kon zijn dat ik het zelf niet heb kunnen oplossen.

  Vandaag ben ik verder aan de gang gegaan om het bed alsnog te versterken d.m.v. de stangen te bevestigen zoals de dame mij dat vertelden. Ik kan de handleiding niet vinden op internet (kom steeds terug op een andere handleiding).

  Hoe zit het nou het het bed Hopen?
  Deze gegevens zijn op mijn bon terug te vinden Isell nr 309599661 mns 251233800. U kunt mij bereiken op het nummer 06 45 77 10 71.

  Met vriendelijke groet,

  Ruud Groenhuijzen
  Galerij 19
  1695 JD Blokker Gesteld op 14-5-2011 om 19:14

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Beste Ruud. Ik zit met precies hetzelfde probleem. Heb jij inmiddels wel de goede handleiding? Vriendelijke groeten, Renske Geantwoord op 18-10-2011 om 10:54

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Ikea Hopen bedframe

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info