• Hallo allemaal,

  Mijn dochter krijgt een andere kamer waar de Hemnes bedbank net niet tussen twee muren past. Weet iemand hoe je dit bed het beste kunt inkorten. Heb al zitten denken om de zijwanden eraf te halen maar dan is de stabiliteit ook weg vrees ik. Wie helpt me aan de oplossing?

  Groetjes, Ingrid

  Gesteld op 13-7-2017 om 20:03 in forum Ikea Hemnes bedbank Misbruik melden
  • Misschien kunt u naar Ikea bellen voor opties. Ik zou er geen stuk afhalen vanwege kans op onstabiliteit.
   Vriendelijke groet Anne Geantwoord op 25-7-2017 om 11:25

   Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info