• Wanneer ik de domsjo wil aansluiten op de atlant-sifon blijkt het schroefje voor het putdekseltje te kort. Hoe kan dit verholpen worden?

  Gesteld op 17-8-2011 om 18:25 in forum Ikea Domsjo spoelbak Misbruik melden
  • wij hebben precies hetzelfde probleem. Nadat ik ikea heb gebeld stelde ze voor om een nieuwe schroef te halen bij service balie of nieuwe bestellen uit zweden.
   wie heeft een oplossing? Geantwoord op 26-8-2011 om 13:53

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Ik ben benieuwd of dat allemaal soepeltjes bij de klantenservice van IKEA is verlopen en het probleem vis erholpen? Ik ben hier dus net ook tegenaan gelopen. Volgens een ander forum zou er voor de DOMSJO in de doos van de DOSMJSO 2 grotere schroeven hebben gezeten. Ik heb niets gevonden. Geantwoord op 29-9-2011 om 02:07

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info