• Hoe kan ik de laden stellen om ze perfect sluitend te krijgen?

  Gesteld op 7-1-2016 om 13:16 in forum Ikea Besta Kast Misbruik melden
  • Dat zou ik ook graag willen weten. Mijn lades hebben een duw systeem dat niet altijd werkt. Het hapert maar ik weet niet waar dat aan ligt. Geantwoord op 14-7-2016 om 14:27

   Waardeer dit antwoord (67) Misbruik melden
  • Hier hetzelfde probleem. De linkerzijde van de lade lijkt wel sluiten maar de rechterzijde niet. Als de lade gesloten is, is de kier aan de bovenzijde links kleiner dan rechts. Is dat bij jullie ook het probleem? Geantwoord op 2-8-2016 om 19:02

   Waardeer dit antwoord (49) Misbruik melden
  • Perfect sluitend gaat waarschijnlijk niet helemaal lukken, daar is de prijs ook niet naar. Op bladzijde 11 van de handleiding staat uitgelegd hoe je een beetje kunt bijstellen in de hoogte van het frontje. Daar kom je een heel eind mee. Hij sluitmechanisme is niet goed af te stellen waardoor je aan de bovenkant toch iets van een kier blijft zien. Geantwoord op 27-11-2016 om 10:20

   Waardeer dit antwoord (36) Misbruik melden
  • Hallo wij hebben hetzelfde probleem, Heb je het kunnen oplossen om de lades mooi te laten sluiten en hoe heb je dat gedaan ?

   MVG Geantwoord op 13-6-2017 om 08:19

   Waardeer dit antwoord (48) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info