Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 8 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Zijn er meer mensen die ervaring hebben met het feit dat de handgreep van de linkerlade tegen het tussenblad aanschuift?
  Ik heb het voorlopig opgelost door een stukje karton tusssen het verticale middenstuk en het tussenblad te schuiven. Lade loopt nu niet bepaald soepel meer.
  Groetjes, Hans Gesteld op 25-11-2010 om 23:37

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Afgelopen zaterdag toch maar eens opnieuw gekeken, wat er aan de hand was. Voorfronten van de lades omgewisseld. Alle geleidingsrails van de lades verplaatst. Het gehele kastje op diverse plaatsen neergezet, zelfs in een andere ruimte…… niets hielp.
   Vervolgens maar eens contact opgenomen met de klachtenlijn van IKEA en alle opties besproken. Uiteindelijk op haar advies maar met het hele kastje naar de servicebalie in Breda gegaan…..Maar ook daar geen oplossing. En zeiden ze……we krijgen nooit klachten!!!

   Uiteindelijk een nieuw bouwpakket meegekregen en daar weer eens een paar uurtjes aan besteed. En wat denk je? Precies hetzelfde probleem! Uiteraard te verwachten, want die meubels worden door een computer gemaakt, die het elke keer hetzelfde doet.

   Opnieuw heb ik een stukje karton tussen het verticale tussenstuk en het middenblad geschoven. Dat hielp en de lades blijven nu in ieder geval soepel lopen.

   Al met al….. echt een fabricagefout, waar volgens mij iedereen mee te maken moet hebben. In ieder geval iedereen die deze TV kast uit dezelfde partij heeft gekocht.

   Groetjes, Hans
   Geantwoord op 28-11-2010 om 21:49

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Ikea Besta Jagra TV meubel

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info