• Ik heb n icarus illumina ereader maar ik krijg hem ( na bijna 3 jr) niet meer opgeladen met de bijgeleverde kabel. Als de kabel niet goed meer past, hij gaat er niet ver genoeg de ingang in. T groene lampje brandt wel af en toe maar blijkbaar maakt de kabel toch niet genoeg contact met de ereader om hem op te laden. Kan ik de ereader op n andere manier opladen? Alvast bedankt voor de hulp

  Gesteld op 12-11-2018 om 09:31 in forum Icarus E-Reader Misbruik melden
  • Dat had ik al geprobeerd, maar "het probleem" zit hem in de ereader zelf. Het "stukje" waar de adapter omheen gaat pakt niet goed meer waardoor de adapter ook niet ver genoeg in de ereader past.. zou er n mogelijk zijn om dat stukje ( chip?) In de ereader te vervangen zonder dat ik een nieuwe reader moet aanschaffen? Weet iemand waar ik de icarus kan laten repareren.. winkel waar ik m kocht is failliet Geantwoord op 12-11-2018 om 13:04

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Wij hadden het geluk,nadat de Icarus tot drie keer toe oplaad problemen had ,dat we via de ANWB,waar wij hem kochten een nieuwe kregen. Misschien is dat voor u ook een optie. Deze doet het fantastisch.Succes. Geantwoord op 12-11-2018 om 16:41

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info