• ik heb net een nieuwe router gekocht van icidu, de 300N.
  heb deze router aangeschaft omdat dit voor een open NAT zou zorgen op mijn xbox360.

  nu wilde ik een wachtwoord instellen en had dat gedaan, maar als ik dan draadloos verbinding wil maken werkt het niet. er wordt gevraagd om een accountnaam en wachtwoord terwijl ik alleen een wachtwoord heb verzonnen...

  Gesteld op 26-10-2012 om 21:13 in forum ICIDU NI707502 Misbruik melden
  • Als eerste zou ik zeggen gewoon helemaal resetten, admin username en wachtwoord opnieuw instellen.
   Daarna je wireless wachtwoord weer instellen, als het goed is kun je dan met je 360 op live.
   Is dit het geval, dan kun je verder met het volgende om je NAT open te zetten, wat je overal leest over poorten open zetten werkt niet, geloof me, het enige wat je hoeft te doen is je console een vast eigen IP adres te geven.

   Om dit te doen zet je de console aan en ga naar Instellingen>Systeem>Draadloos>Netwerkinstellingen>Configureren>Basis Instellingen>Zet hier alles op automatisch, ga dan naar het tablet Extra instellingen>Geavanceerde instellingen> Boven de knop Gereed staat je Mac Adres, Schrijf deze op voor de volgende stap.

   Log in op je Router met het volgende IP adres :192.168.1.1 en zoek het kopje IP&MAC Binding aan de linkerkant.
   Ga naar Binding Settings>Add New... en vink Bind aan, hier onder vul je het MAC adres van je console in en daar onder het gewenste IP adres.
   Klik daarna op Save en laat eventueel je Router opnieuw opstarten, om deze instellingen goed toe te passen wacht je even en herstart je je console om deze het nieuwe IP te laten ophalen.
   Indien alles goed is gegaan kun je zonder problemen op Xbox live en staat je NAT open.
   Geantwoord op 23-1-2014 om 10:07

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info