• Mijn husqvarna 308 gaat al weer terug naar het basis station als de accu nog op 80% oid is. Laadt dan op en gaat daarna slechts kort aan de slag tot weer 80%. Wat doe ik hier aan?

    Gesteld op 28-2-2019 om 17:48 in forum Husqvarna AUTOMOWER 308 Misbruik melden
    • Ik denk dat het de batterij is die vol aangeeft heb hetzelfde probleem ga nieuwe bestellen via internet de mijne heeft momenteel 2275 rij uren zal haar kracht kwijt zijn laat je mij iets weten of het opgelost is guino.de.graef@telenet.be op internet batterijen gevonden vanzelfde voltage maar wel 2500a/h hiermee gaat machine langer rijden en minder laden is niet van husqvarna wel een stuk goedkoper en van recente datum is ook belangrijk voor levensduur je betaald teveel voor dezelfde of soms nog betere kwaliteit succes guino Geantwoord op 20-4-2019 om 13:31

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info