• Het is toch wel erg triest dat er hier nagenoeg door iemand nog word gereageerd als je een vraag beantwoord. Ook de site eigenaar laat nog zelden van zich horen, dus wellicht is de tijd rijp afscheid te nemen van deze site. Dat betekent dat ik voornemens ben op geen enkele rubriek nog te reageren. Wellicht gaat men dan nog eens nadenken en komt het fatsoen even wat te aten weten nog terug. Wat een mentaliteit. Te triest voor woorden!

    Willem
    Ondersteuning Humax/Quantis electronics

    Gesteld op 3-1-2020 om 04:02 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Beste Willem, je hebt helemaal gelijk dat je je boos kunt maken over onfatsoenlijk gedrag. Ik voel me aangesproken omdat ik inderdaad niet gereageerd heb. Wat jij niet weet is dat de vraag van mijn vader is die terminaal is en die humax is het enige ding wat hij in zijn handen heeft. Megafrustrerend apparaat wat ik niet werkend krijg of nog uitgelegd krijg aan hem. Los ik een vraag op met jouw antwoord dan is er gelijk een andere. Kortom...ronduit rot dat zo’n ding op je sterfbed belangrijk kan zijn maar sorry dat jij de waardering niet kreeg. Ik heb soms even andere dingen aan mijn hoofd. Gelukkig nieuwjaar nog!!! Geantwoord op 3-1-2020 om 06:39

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Beste,

      het gaat natuurlijk niet om één persoon, maar om het geheel. Ik plaats op veel rubrieken, maar is een vraag niet duidelijk, hoef je doorgaans echt niet om wat info te krijgen, want dat krijg je echt niet. En dat neemt alleen maar toe, waardoor ik nu toch heb besloten daar een eind aan te maken door deze site te verlaten. Ik plaats dus op niet één rubriek nog een reactie. Het gaat dus echt niet zozeer om waardering en ik kan de ander niet zien, dus weet ook niet altijd wat er speelt. Maar dank voor je bericht!!

      Voor vragen over de Humax kan men terecht op de Ziggo Community, alwaar ik tevens actief ben.

      Ik wil degenen welke wel het fatsoen hebben gehad te reageren bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. Hopelijk leid mijn stap tot nadenken.

      Mvg. Willem
      Ondersteuning Humax/Quantis electronics (vrijwillig!)

      Geantwoord op 5-1-2020 om 11:17

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info