• Hallo, ik heb geen probleem met de 5200C: wel een vraag: zit er in de Humax 5200C ergens een batterijtje (knoopcel of iets dergelijks), dat er voor zorgt dat het apparaat, wanneer deze van de stroom af is, zijn instellingen behoudt ? Ik weet dat er computers en TV's zijn, waar na vele jaren de instellingen ineens kwijt zijn, omdat dan dat batterijtje leeg is. In afwachting van eventuele berichten, vr.gr. Egbert Reinders

  Gesteld op 9-9-2019 om 00:42 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
  • Dag Egbert,

   tegenwoordig is er vaak geen back-up batterij meer aanwezig in apparaten, en word de info opgeslagen in een chip, welke het daar vasthoudt. Naar mijn weten is er in de Humax dan ook geen knoopcel meer aanwezig.

   Willem
   Ondersteuning Humax/Quantis electronics. Geantwoord op 9-9-2019 om 01:29

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info