• Goede morgen ook ik heb een probleem met de humax decoder, start slecht op met de meldingscode E 32/37 na contact met caiway, was de eerste
    opmerking de coax kabel te controleren, geen resultaat, bij tweede contact met caiway gaven zij advies opnieuw in te stellen op fabrieksinstellingen
    na korte start goed beeld, maar helaas van korte duur,, daarna heb ik decoder van de buren geleend en geen enkel probleem meer, na derde contact
    met caiway en mijn verhaal, gaan ze nieuwe decoder opsturen, en de (defecte decoder ?) kan ik terug sturen.

    Gesteld op 30-11-2018 om 11:26 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • "na derde contact met caiway en mijn verhaal, gaan ze nieuwe decoder opsturen, en de (defecte decoder ?) kan ik terug sturen.

      Maar nu is het maar de vraag of de Humax echt defect is... En gaat het om een 5200c? Veel issues kunnen nl. prima worden opgelost met bv een uitgebreide reset, welke hier meermaals is genoemd en dus wel is terug te vinden. Het kan natuurlijk een intern probleem zijn, maar vaak gaat het om software issues, welke je met wat geduld zeker kan oplossen.

      Alleen nu je aangeeft dat de Humax word vervangen, weet ik eigenlijk niet zo goed, wat ik er er dan nog aan kan doen, daar een ruil in ieder geval zal zorgen voor een apparaat zonder problemen. Althans, dat mag je wel verwachten.

      Mvg. Willem
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 30-11-2018 om 20:20

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info