• Ik heb vandaag een Humax 5200C gekocht en probeer het te installeren. Om te beginnen moet ik de smartcard in een gleuf stoppen aan de voorkant van het apparaat./ MAAR: met de beste wil van de wereld kan ik geen klepje vinden om te openen, en ook is geen gleuf zichtbaar. Is er soms een nieuwe uitvoering met een oude handleiding? Ook online vind ik geen oplossing.

    Gesteld op 8-9-2018 om 20:50 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Ja heel simpel want vooraan aan de rechter zijkant zit een uitsparing als je daar met je rechter nagel insteekt, kan je de klep naar je toehalen.
      SUCCES ermee !
      Groeten Carl. Geantwoord op 8-9-2018 om 21:16

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Let op! De 5200c heeft een klep over de gehele breedte welke kan worden geopend. Dus in dat geval nagels links en rechts achter het voorpaneel en het geheel openen.

      De 5400c heeft echter een halve klep welke je dient te openen voor smartcard e.d.

      Willem ondersteuning Humax Geantwoord op 9-9-2018 om 20:47

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info