• ik heb onlangs opnieuw zenders geinstaleerd omdat deze eruit waren maar nu gaat i automatich uit als hij op een zender blijft staan

    Gesteld op 15-9-2017 om 12:57 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag

      Dat klopt. Dat is de standaard energiebesparing waarbij de Humax 'denkt' niet meer te worden gebruikt als deze een paar uur niet wordt bediend. Ook zal de decoder trager opstarten, maar in stand-by wel minder stroom gaan gebruiken.

      Beide opties kun je wijzigen. Dat werkt zo:

      Menu
      Instellingen
      Systeem
      Energiebeheer
      Kies bij energiebeheer: automatisch uitschakelen uit
      Kies eventueel bij energiebeheer: energiebesparing in stand-by uit.

      Let op: kies je deze laatste optie gaat het stand-verbruik omhoog. Bijna gelijk aan het normale verbruik. Kies je hiervoor isvhet raadzaam soms even de spanning geheel van het apparaat te halen en 'fris' op te starten.

      Mvg. Willem.
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 15-9-2017 om 18:12

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info