• Ik heb net een nieuwe humax, maar het valt me op dat 1) het geluid regelmayig hard en dan weer zacht is gewoon tijdens het tv kijken.
    2) dat de afstandsbediening zo verschrikkelijk traag is.
    iemand hier ervaringen mee ? oplossing ?

    Gesteld op 22-5-2017 om 06:13 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Het geluidsvolume, of de verschillen kunnen te maken hebben met het feit dat je in bepaalde situaties wél, en bepaalde situaties niet het volume, of liever gezegd de uitgangssterkteregeling kan regelen. Stel je de decoder in op Dolby Digital kun je het best het volume op de Humax voluit zetten en verder het volume regelen via de Tv, receiver etc.

      De afstandsbediening zou gewoon vlot moeten werken. Let er wel op dat er geen obstakels tussen afstandsbediening en decoder zitten. Dat kan ook licht zijn!

      Maar is alles in orde en werkt het niet lekker, haal dan een half uur de spanning geheel van het apparaat en voer na het opnieuw opstarten meteen een fabrieksreset uit. Installeer daarna de decoder opnieuw.

      De batterijen een half uur uit de afstandsbediening halen kan ook werken, maar doe ook zeker het hierboven genoemde.

      Mvg. Willem
      Ondersteuning Humax

      PS: is er nog iets, ik reageer z.s.m. maar ben er straks na een ingreep even uit. Geantwoord op 22-5-2017 om 07:11

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • als je tijdens het kijken naar bv een film steeds het geluid aan moet passen klopt dat toch niet
      en
      stel dat hij op dolby staat dan ga je toch geen twee afstandsbedieningen gebruiken ? 1 voor de zender en 1 voor het geluid ? dat werkt toch niet

      ik heb een hem terugegezet op fabrieksinstelling en opniuew ingesteld, ik zal kijken hoe het gaat, maar ben tot nu to niet blijk met dit apparaat geen aanrader
      al is de support tot nu toe wel snel dat dan weer wel :) Geantwoord op 22-5-2017 om 07:23

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik reageer even kort: wat je noemt hoort inderdaad niet voor te komen, maar er kunnen dus wel volumeverschillen ontstaan als je het 'volume' via de Humax regelt. Daarom ook het advies het volume op de Humax voluit te zetten en het volume verder te regelen op de weergever.

      Is dat de Tv, dan kun je deze, net als veel audiosets, tevens bedienen met de afstandsbediening van de Humax.

      Zou je een Horizon mediabox via Ziggo hebben, dan kun je het volume daarop niet eens regelen.

      Op zich is de 5200c een prima en zeer veel gebruikt apparaat, maar helaas kan het altijd voorkomen dat het even verkeerd uitpakt. Toch kun je met wat handigheid veel dingen zelf oplossen. Veel tips staan b.v. hier al.

      Maar werkt het/een nieuw apparaat niet naar behoren kun je natuulijk altijd terug vallen op de garantie.

      Ik ga er even uit, maar lees daarna alles weer.

      Mvg. Willem
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 22-5-2017 om 12:20

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • dank voor je snelle reactie ik bespreek het even met de leverancier, ik ben er namelijk niet echt blij mee op deze manier. ook al omdat de tv portaal bij delta niet werkt dan zit je dus al met drie dingen waar je niet blij van wordt, en daar vindt ik hem wel een beetje te duur voor

      we houden contact Geantwoord op 22-5-2017 om 12:38

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info