• Wanneer wij de televisie aan willen doen, verschijnt op de Humax iHDR 5200C eerst een serie knipperende letters (o.a. dL / 1+ / 1* / 1- rA). Op het scherm komt na een poosje te staan dat er geen verbinding is en dat ik op de STB-knop moet drukken (doe ik trouwens niet). Wanneer bij de Humax het volgende verschijnt nl. 576i , komt er pas "beeld". Kan ik dit veranderen (?), want het duurt een poosje voordat wij echt beeld hebben.
    Ik heb al gekeken bij de vorige vragen, maar kon het euvel zo gauw niet vinden. Misschien hebt u een steekwoord ? Dan zoek ik het alsnog op.
    Vriendelijke groet, Jacob

    Gesteld op 26-1-2017 om 16:08 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag Jacob.

      Allereerst de vraag wat voor Tv je gebruikt, maar ik neem aan dat dit een Full HD of HD ready Tv is met HDMI daar je de melding 576I ziet. Echter is dat een zeer lage resolutie en kan de weergave dus veel beter.

      Onderaan de afstandsbediening zie je de V Format toets. Druk deze rijdens de weergave van de decoder zo vaak in totdat je 1080I in beeld ziet. Je zal dat duidelijk zien.

      Op je vraag ingaande, je kan de decoder sneller laten opstarten door deze uit de energiespaarstand te halen. Dat doe je zo:

      Ga naar het menu
      Ga naar instellingen
      Ga naar systeem
      Ga naar energiebeheer
      Kies voor energiebesparing in stand-by en zet deze uit.
      Je kan hier tevens het automatisch uitschakelen uit zetten.

      Mvg. Willem
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 26-1-2017 om 17:45

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Goedemorgen Willem !

      Een zeer duidelijk antwoord en een perfect beeld, nadat ik precies heb gedaan wat jij hebt (voor)geschreven. Alles is prima in orde (ook het opstarten) ! Ben er heel blij mee! Heel hartelijk dank !

      Een hartelijke groet uit Fryslân,
      Jacob


      Geantwoord op 27-1-2017 om 08:39

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Jacob.

      Zo zien we het graag. Mensen die tevreden zijn, maar ook even de afloop laten weten. Klasse.

      Fijn dat het voor elkaar is, en veel kijkplezier gewenst.

      Is er nog iets, vraag het gerust.

      Mvg. Willem
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 27-1-2017 om 18:33

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info