• Ik heb de AB van mijn Humax gepaird met mijn Solara TV. De tv schakelde bij 3 verschillende codes uit zoals ook in de handleiding van Humax beschreven.
    Echter is uitschakelen van de tv ook het enige commando waarop de tv reageerde met de Humax AB. Ik kan de tv dus ook niet inschakelen.
    Moet ik nog meer handelingen verrichten of doe ik iets verkeerd?

    Mvrg Ton

    Gesteld op 19-4-2016 om 09:47 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Ja dat heb ik met de drie codes geprobeerd.
      IK heb zowel geprobeerd met de stand knop als met bv de programmaknop 1 de tv in te schakelen. Geantwoord op 19-4-2016 om 10:03

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Als de ingevoerde code correct is, zou het moeten werken. Vooral als de code wel in de handleiding voorkomen is het dus erg vreemd dat dit niet functioneert zoals zou moeten. Nu wordt niet elk apparaat ondersteund, maar dan werkt het helemaal niet, of vind je de codes niet.

      Maar het lijkt er dus op dat deze Tv niet, of niet correct wordt ondersteund. Je zou dan eens kunnen denken aan een Logitech.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 19-4-2016 om 18:40

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dank voor je antwoord. Kan ik dan met de Logitech wel alle ficties van de Humax bedienen?
      Als dat zo is, weet je dan ook het meest geschikte model van Logitech?

      Mvrgr. Ton Geantwoord op 19-4-2016 om 19:06

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Ton,

      je hebt daarin verschillende soorten en het is maar net wat je er allemaal mee wilt. Maar doorgaans kun je de meest gangbare, zo niet allee opties benutten. Maar er zijn tal van mogelijkheden rond deze afstandsbedieningen en het best kun je eens op hun site kijken, of even contact met ze opnemen. Het hoeft helemaal niet zo erg duur te worden, om er toch ruim gebruik van te kunnen maken.

      Mvg. Willem Geantwoord op 20-4-2016 om 16:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Willem,

      Dank voor je antwoorden.
      Ik ga de optie Logitech uitproberen.
      Mocht het niet lukken dan kom ik vanzelf weer hier terug.

      M.vragen. Gr. Ton Geantwoord op 20-4-2016 om 17:10

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag Ton,

      succes. Moet lukken lijkt me, al is het niet allemaal even eenvoudig. Maar de opties zijn talloos. Zo kun je met één druk op de knop b.v. je decoder, Tv, en b.v. receiver inschakelen en zelfs op de juiste ingang laten starten. Maar Ze kunnen je daar bij Logitech zeker meer over vertellen.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 20-4-2016 om 19:28

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info