• Hoe voorkom ik dat bij de Humax 5200C in sommige gevallen een underscore verschijnt als ik twee woorden wil scheiden d.m.v. een spatie, te maken op het toetsenbord?

    Met vriendelijke groet,
    Ben Peeters.

    Gesteld op 14-1-2016 om 08:29 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Beste Ben,

      kun je even precies aangeven wat er wordt bedoeld en wat er gebeurt? Ik en het fenomeen zo n.l. niet en zie er ook eigenlijk nooit iets over, maar kan doorgaans wel helpen als ik precies weet wat er aan de hand is.

      Mvg. Willem.

      Geantwoord op 14-1-2016 om 20:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Beste Willem,

      Uit uw antwoord begrijp ik dat u niet eerder met de door mij aangesneden afwijking bent geconfronteerd.
      Als ik de titel van een gedownload bestand wijzig gaat alles goed totdat ik het bestand d.m.v. de gele toets verzend.
      Ik heb dan b.v. ingevoerd: "Ezeltje in het zand" De spaties tussen de woorden maakte ik d.m.v. de toets die zich onder de letters "T en U" bevinden. Tot dan gaat alles goed en er staat: "Ezeltje in het zand".
      Als ik op mijn USB apparaat (1 GB) het resultaat bekijk staat daar "Ezeltje_in_het_zand".
      Het is merkwaardig dat deze afwijking zich niet steeds voordoet. Ze is ook niet afhankelijk van het gebruik van HOOFD of kleine letters.

      Met vriendelijke groet
      Ben Peeters. Geantwoord op 15-1-2016 om 07:16

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Beste Ben,
      U vergeet dat de vraagstelling al onduidelijk was over de omstandigheden. We weten nu dat het de naamgeving betreft die u gebruikt om naar een 'USB apparaat' te schrijven. En hoe dat apparaat is geformatteerd is ook nog een onbekende factor. NTFS kan het niet zijn en is het FAT32 dan zal het 'Ezeltje in het zand' wellicht niet in het geheel overgezet zijn. Misschien kunt u aanvullende gegevens laten weten hierover.
      groet,
      Theo Geantwoord op 15-1-2016 om 09:55

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Beste Ben,

      Vanmorgen heb ik even contact gehad met Humax en van hen begrepen dat je daar je probleem ook al had voorgelegd. We bespreken nl. af en toe over en weer wat ervaringen, en ik zoek regelmatig naar bepaalde oplossingen voor issues. Ze gaven aan of ik het fenomeen kende en dus kwam het bij ons beiden naar boven, dat het gezien de vraagstelling wel om dezelfde persoon moest gaan. En toen ze de naam noemden werd dat bevestigd.

      Echter kan Humax er zo ook niets mee, daar ze het issue niet kennen en dus ook e.e.a. moeten uitzoeken of uitproberen, en ik zou nu eigenlijk je laatste berichtje even toezenden aan een van hen, maar eigenlijk is het beter als je even je telefoonnummer aan Humax doorgeeft.

      Wellicht is je probleem wel iets waar anderen ook eens tegenaan zijn gelopen, maar dit niet melden, omdat zij het wellicht helemaal geen probleem vinden. Ik zou dat laatste n.l. zelf ook hebben.

      Maar als je even je nummer aan ze doorgeeft en jullie in contact komen, kun je exact uitleggen wat je doet en alles wat duidelijker toelichten. Maar zoals gezegd, zullen ook zij niet direct een pasklaar antwoord hebben voor dit vraagstuk.

      Ik hoor dan wel weer eens van hen waar ik rekening mee moet houden als het nog wel eens als vraag gesteld mocht worden.

      Mvg, Willem.

      Humax
      Quantis Electronics B.V.
      Vaalserbergweg 317 | 5628 CH | Eindhoven | The Netherlands
      www.quantiselectronics.com
      T +31 (0) 85 5000400 Geantwoord op 15-1-2016 om 10:36

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Ben,

      geef a.u.b nog even op dit onderwerp door wat je ervaringen zijn v.w.b. je probleem. Ik hoor het wel weer eens van Humax, maar als het hier wordt geplaatst kan dat altijd weer handig zijn en ik wil uiteraard even weten of het is opgelost.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 17-1-2016 om 15:21

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Storm in een glas water
      Dit "probleem" doet zich alleen voor als ik de naam "Hoofdmap" wijzig in een meerwoordige naam.

      Ben Peeters Geantwoord op 18-1-2016 om 12:38

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag Ben.

      Je bent er dus al achter waar het issue zit... Moet zeggen dat ik het voor het eerst zie, maar zoals eerder gemeld, kan het natuurlijk best zijn dat men dit niet voorlegt.

      In ieder geval mooi te weten dat je de oorzaak hebt gevonden en dat even wilde delen. Kan altijd nog eens van pas komen!

      Mvg. Willem. Geantwoord op 18-1-2016 om 18:43

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info