• welke toetsen op de afstandbediening worden ingedrukt zodat de wizard gaat werken

    Gesteld op 11-1-2016 om 20:22 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Hallo,

      als de:

      -Guide wordt bedoeld, druk je op de Guide (Gids) toets.
      -Voor het menu, druk je op de menu toets.
      -Voor het bekijken/wissen/hernoemen etc. van de opnames druk je op de media toets.
      -Om te bevestigen etc. druk je op de OK toets.
      -Voor ITV (Interactieve TV, Ziggo) druk je op de rode toets* (* mits alles is geïnstalleerd).

      De meeste andere toetsen zichzelf, maar het is wel raadzaam om dit in je op te nemen: Om de decoder/PVR te bedienen, dient de PVR toets op te lichten. Doet deze dat niet, druk deze dan even in. Dat geld evenzo voor de andere lichtgevende toetsen, mits je daar uiteraard andere apparaten mee bediend.

      Voorts is hierboven de handleiding te lezen, waarin uiteraard ook de bediening van de decoder d.m.v. de afstandsbediening is opgenomen. Het is dus zeker raadzaam die eens door te lezen.

      Op dit onderwerp zie je tevens allerlei antwoorden op vragen en hier is dan ook al zeer veel aan bod gekomen.

      Boven de vragen zie je een zoekbalk, waarin je een zoekwoord kan plaatsen en als je dan op zoeken klikt, zie je een aantal vragen en antwoorden m.b.t. dat onderwerp.

      We zijn nog bezig de zoekfunctie te verbeteren, en dus zal het binnenkort wellicht wat anders werken. De site zelf krijgt overigens ook een geheel nieuw uiterlijk, maar dat vergt nog wat tijd.

      Mvg. Willem.
      Ondersteuning Humax kabel decoders
      Geantwoord op 11-1-2016 om 21:06

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • wordt er niet te snel vragen gesteld zonder zelf eerst alles door te nemen via de handleiding.dat doe ik altijd
      met nog iemand en dat werkt prima en ook alles even uit proberen.
      Durf te ontdekken. met een groet Wilma Geantwoord op 11-1-2016 om 21:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo Wilma,

      dit is hier en elders vaker geopperd. Maar je weet nooit wie er aan de andere kant van de 'lijn' zit.

      Van de week zag ik nog een bericht van iemand die 87 was en totaal niet bekend met de nieuwe technieken, en bovendien alles slecht kon opslaan. Maar ook jongere mensen zijn, ook wellicht om meerdere redenen, niet altijd even technisch, of vinden het moeilijk iets te begrijpen of meteen op te pikken.

      Ook zie je niet altijd meteen dat er ook vragen gesteld kunnen worden en dat wordt binnenkort veranderd. Je ziet dan bij het openen van een handleiding meteen een deel van de vragen en antwoorden. Deze worden n.l. mede door mijn vele plaatsingen, straks opgedeeld in meerdere pagina's. Maar de hoop is dat men dan de vragen beter zal opmerken en daar even doorheen bladert.

      Maar dan nog is het niet voor iedereen gesneden koek en ook al weet ik best dat er ook mensen zijn die het gemakkelijk vinden als een ander iets voor ze uitzoekt, weet ik ook dat er mensen zijn die het allemaal erg moeilijk vinden en het al zien duizelen als ze op zo'n site terecht komen en zeker als ze dan ook nog allerlei, voor hen vreemde termen tegenkomen.

      Met producten waar ik niets mee heb, heb ik het soms ook moeilijk en ook dan duizelt het me wel eens. Zeker als je ziet hoe snel alles gaat en hoe snel de techniek voortschrijdt.

      Daarom behandel ik iedereen op een zo net mogelijke wijze en wijs dan wel op de handleiding of het lezen van vragen en reacties, maar probeer er toch aan vast te houden, dat je niet weet wie je voor je hebt.

      Het geduld daarvoor heb ik bijna 15 jaar uitgeoefend op kieskeurig en doe dat ook hier al een aantal jaren en ik probeer dat ook absoluut vol te houden, ook al is het soms moeilijk.

      Hopende op je begrip.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 11-1-2016 om 21:42

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info