• Kan ik de 5400c ook alleen als Recorder gebruiken voor mijn smartTV (in het netwerk)

    Gesteld op 25-11-2015 om 09:18 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag, allereerste even een mededeling: voor de 5400 is er ook een onderwerp beschikbaar. Je kan dus het best vragen daar stellen, maar deze laat ik hier nu wel even staan. De 5400 vind je hier: Klik op deze LINK. Ook daar plaats ik en antwoord doorgaans vrij vlot. Terug naar je vraag. Ik weet niet precies wat je bedoeling is, maar je hoeft natuurlijk niet noodzakelijk Tv te kijken via de decoder/PVR. Er zijn meer mensen die deze enkel gebruiken om op te nemen en voorts Tv kijken via een CI (+) module. Echter kun je natuurlijk wel geheel gebruik maken van de Humax, daar je altijd een zender kan opnemen en een ander kan bekijken. Soms is het zelfs mogelijk 2 zenders op te nemen en een 3e te bekijken. Je kan dat hier terug vinden onder 'stream' of 'zender stream'. Ook kun je hier kijken voor tips over het opnemen in je netwerk, want de 5200 en 5400 zijn technisch gelijk op de grootte van de harde schijf na. Je kan dit onderwerp er dus weel bij houden, maar vragen kun je dus het best in de juiste rubrieken stellen, zodat niet alles door elkaar gaat lopen. In de zoekbalk hierboven kun je een zoekwoord intoetsen en als je vervolgens op zoeken klikt, zie je een aantal vragen en reacties betreffende dat onderwerp. Maar goed, als je alleen wilt opnemen met de Humax kan dat, alleen zul je deze dan uiteraard wel op de Tv moeten aansluiten voor het instellen e.d. en in dat geval kun je er ook altijd nog gebruik van maken om Tv te kijken. Wel even handmatig de juiste HDMI ingang selecteren, want dat gaat doorgaans niet automatisch, daar de Humax decoders niet de CEC codecs ondersteunen. Mvg. Willem. Geantwoord op 25-11-2015 om 10:43

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info