• Bij deze wil ik Willem complimenteren voor al z,n hulp en uitleg,klasse hoor.
    Hoef niets te vragen want over de humax is alles hier te
    Mogen hier ook andere vragen dan over de humax gesteld worden?
    Prettig weekend allemaal.
    Vr gr Wilma vd Haagen

    Gesteld op 21-11-2015 om 19:12 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag Wilma,

      wat een leuke reactie! Hartelijk dank. Die koesteren we :-) En fijn te zien dat er mensen zijn die zelf op zoek gaan naar antwoorden, want inderdaad, veel is al besproken, al komen er soms ook wel weer nieuwe punten naar boven.

      -Eigenlijk gaat dit onderwerp alleen om de Humax 5200 decoder, maar het gebeurt vaker dat men iets vraagt over aansluiten en dergelijke, waarbij b.v. ook de Tv, receiver, DVD recorder, of versterker ter sprake kunnen komen.

      Nu ben ik natuurlijk niet thuis op elk vlak, maar als je nog een vraag hebt, kun je die gewoon stellen. Ik kan dat dan eventueel ook verplaatsen naar de juiste rubriek en hier later weer verwijderen, want ik weet niet of men de vraag in die rubriek oppakt.

      Ik voeg zo af en toe nog wel wat rubrieken toe aan 'mijn beheer' maar gezien het gigantisch grote aantal producten, kun je natuurlijk nooit alles bijhouden.

      Maar je kan dus gewoon je vraag voorleggen en als ik je verder kan helpen en je het antwoord even opslaat, kan het hier zo weer onzichtbaar worden gemaakt.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 21-11-2015 om 20:01

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Er zijn hier geen pb-tjes mogelijk. Dus vraag ik me af wat voor andere vraag Wilma nou voor Willem had. Kom Wilma, laat ons niet in spanning zo lang wachten.....

      :-P

      groet,
      Theo Geantwoord op 3-12-2015 om 08:49

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Môge Theo,dat ging over muziek downloaden maar via helpmij.nl een hele goede website trouwens,is dat al opgelost dus sorry, de spanning is er nu vast wel af denk ik zo.Fijne St,Nicolaas weekend met weer heel andere spaning. hahahahaha.

      vr goet Wilma. Geantwoord op 3-12-2015 om 12:02

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • @ Theo en anderen:

      Jullie ook fijne decemberdagen. Platst tegen de kerst nog wel even een berichtje...

      Mvg. Willem. Geantwoord op 3-12-2015 om 12:04

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info