• instellingen voor programmatijden
    bijvoorbeeld een programma begint later

    Gesteld op 25-10-2015 om 16:27 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dan kun je niet altijd voorkomen dat je iets mist, maar je kan in het menu, onder opname, de vervroegde starttijd en de uitlooptijd aanpassen.

      De Guide houd daar helaas geen rekening mee. Maar als je b.v. 20 minuten uitlooptijd aanhoud, gaat het doorgaans prima.

      Let wel op een paar dingen:

      -Er kan een deel van het op te nemen programma voor het opvolgende programma komen te staan
      -Bij 2 opvolgende programma's wordt geen rekening gehouden met de uitlooptijd. Dat wordt ook gemeld als je de programma's selecteert via de Guide.

      Ik stop soms een opname handmatig als ik zie dat dit is afgelopen, omdat het door de ingestelde uitlooptijd kan voorkomen dat wanneer je 2 opnames hebt ingepland op verschillende zenders, de Tv omschakelt naar een van die zenders en dus van het programma af gaat dat wordt bekeken.

      Nu is dat niet zo erg, maar het kan lastig zijn als je dat programma via de time-shift functie bekijkt, want dan is de buffer meteen weg.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 25-10-2015 om 16:38

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • PS: lees ook eens wat andere info door op dit onderwerp, of gebruik de zoekfunctie boven de vragen. Dat kan zeker verhelderend zijn.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 25-10-2015 om 16:39

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info