• Ha Willem, hoop niet dat je het erg vindt dat ik je elders geciteerd heb. In het hol van de leeuw, zeg maar ;-)

    Klik op deze LINK

    Ieder die je er verder mee helpt, is geholpen.

    Gesteld op 23-10-2015 om 23:50 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Hallo,

      is prima ;-) Heb het net gelezen, daar ik niet wist wat het betrof, maar heb het daar eerder al eens geplaatst omdat iemand van Ziggo het er ook over had. Maar het lijkt erop dat het op die plaats nog niet is gelezen, dus wellicht gebeurt dat nu.

      Hoe dan ook werkt het uitstekend en zo is het eigenlijk geen echt issue meer, al zou het natuurlijk niet mogen voorkomen.

      Maar het scheelt een stuk dat terug stellen niet meer hoeft, en dat deze handeling zeer snel kan worden uitgevoerd.

      PS: Overigens is het straks de bedoeling dat ook bij de vragen een link wordt omgezet in het woordje 'link' en dan aanklikbaar is, zodat men meteen op het onderwerp terecht komt.

      Dat is eerder al op mijn verzoek geïmplementeerd bij de antwoorden, maar we wilden even kijken of spam uitbleef.

      Als voorbeeld: Hier is je geciteerde bericht terug te vinden: Klik op deze LINK

      Het zou inderdaad mooi zijn als alle Humax bezitters het zouden lezen, want dat scheelt wellicht ergernis. Humax gebruikt het nu ook, dus dan verspreid het zich wel.

      Fijn weekeinde!

      Mvg. Willem.
      Geantwoord op 24-10-2015 om 00:05

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • PS: ik lees overigens dat de vraagsteller daar dit aangeeft:

      "Ik heb al sinds enige tijd het probleem dat ik de tv portal niet kan openen.
      Als ik op de rode knop op de afstandsbediening druk of ik open het via het menu dan gebeurt er helemaal niks. Alleen na fabrieksinstellingen werkt het 1 x."

      Dat is natuurlijk vreemd, want het zou daarna gewoon moeten blijven werken. Echter geeft men daar niet aan dat de spanning van het apparaat is geweest...

      Daar men sowieso summier is in het de aangeboden info, vraag ik me dus af hoe het probleem bij de vraagsteller is ontstaan.

      Ik kan zo n.l. niet zien of dat inderdaad is door een spanningsuitval, of door een andere storing.

      Mijn bericht is gericht op dat eerste, want een spanningsuitval komt uiteraard soms voor, maar ook wordt soms de spanning van de decoder gehaald als men deze een tijdje niet gebruikt, of als deze niet meer reageert op de afstandsbediening of de toetsen op de decoder zelf.

      Maar op het niet reageren op de afstandsbediening heb ik me ook verdiept en daarover heb ik hier ook een schrijven geplaatst. Ook dit is tevens weer even doorgespeeld naar Humax.

      Maar of je bericht daar nu dus goed staat, weet ik niet, want er is geen oorzaak genoemd en dat is dus wel iets om even rekening mee te houden.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 24-10-2015 om 00:16

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info