• Hoe kan ik in menu de tv gids instellen?? Want mijn balkjes staan niets in ?. Hoe moet ik dat doen

    Gesteld op 20-9-2015 om 22:47 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Als de Guide leeg is en dus ook geen recente info meer toont, haal dan gewoon even de spanning voor een aantal minuten geheel van de decoder. Let op: het is het best dat even bij een werkende decoder te doen, daar anders wellicht de rode toets (ITV/VOD) niet meer werkt.

      Let er uiteraard wel op dat er op dat moment geen opnames lopen!

      De Guide laat echter de info maar enkele dage vooruit zien, hetgeen te maken heeft met de tijd waarmee de zenders werken. Wil je nu langer vooruit programmeren, dan ga je naar de Guide, maar drukt daarna op de GELE toets. Je komt dan in een timer planning, alwaar je opnames kan inplannen.

      Maar als je via de Guide werkt, en de info nog wel aanwezig is, dan kun je daar ook al kiezen voor eenmalig of meerdere keren. Kies je daarvoor, kun je al kiezen tussen dagelijks, wekelijks etc.

      mvg. Willem.

      Geantwoord op 20-9-2015 om 23:23

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • PS: ik hoop dat ik de vraag goed had begrepen, maar anders hoor ik het wel.

      In ieder geval kun je niet via het menu de Tv gids instellen, want dat gaat automatisch.

      Willem. Geantwoord op 20-9-2015 om 23:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info