• hallo, ik heb een probleem met de "coax in/ out" aansluiting van de humax 5200c, bij het verschuiven van de tv kast heeft de "cable in" waarschijnlijk een opdonder gehad, want hij maak geen goed contact meer, alleen als ik deze licht aandruk naar links kan ik wel de zenders ontvangen. mijn vraag is als volgt :is dit coax cable in/out elememt los te verkrijgen en kan ik dit probleem überhaupt zelf oplossen, of is dit toebedeeld aan een vakman?
    m.vr.gr.
    Jan

    Gesteld op 20-9-2015 om 20:57 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag Jan,

      als het inderdaad de ingang betreft en niet de coax stekker van de kabel, dan is deze niet zomaar te vervangen. De aansluiting zit n.l. direct op tuner 1 en die dient dan te worden gerepareerd, of te worden vervangen.

      Het is dus raadzaam even met de decoder naar je dealer te gaan, of deze op te sturen naar Humax, waarvan hieronder de contactgegevens:

      Quantis Electronics B.V.
      Vaalserbergweg 317 | 5628 CH | Eindhoven | The Netherlands
      www.quantiselectronics.com
      T +31 (0) 85 5000400

      Mvg. Willem.
      Geantwoord op 20-9-2015 om 21:57

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • dank voor je antwoord Willem..

      jammer dat er geen "easy fix" is, dat wordt dus eerst even uitzoeken wat me dat gaat kosten om te zien of het wel de moeite waard is om het op te laten sturen. iig bedankt!

      m.vr.gr.
      Jan Geantwoord op 20-9-2015 om 22:54

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Jan.

      wellicht vallen de kosten erg mee, als het opnieuw gesoldeerd kan worden. Maar in bepaalde gevallen vervangt men de tuner en de kosten daarvan zijn doorgaans ook nog prima te doen.

      Het is zeker de moeite waard, als de decoder verder zijn werk nog prima doet.

      Maar je kan uiteraard eerst even bellen en wellicht weet je dan al waar je aan toe bent.

      mvg. Willem. Geantwoord op 20-9-2015 om 23:17

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info